vad är en juicebar?

Frågor & Svar

 

vad är en juicebar?

Frågor & Svar

 

Vanliga frågor

Vad är en Juicebar?

Juicebaren består av två delar, en temperaturreglerad dispenser (kyl) och ett underskåp. I underskåpet förvaras muggar, lock, sugrör etc. bekvämt i en låda. Här finns även plats för upp till sju oöppnade juice- och smoothie-förpackningar. Juicebaren kan även levereras utan underskåp.

Vilka mått har juicebaren?

Juicebar (inkl. underskåp)
H 175 x B 64 x D 64 cm
Juicebar
H 82 x B 48 x D 52 cm

Går det att flytta juicebaren?

Ja, juicebaren står på fyra låsbara hjul. Kortare förflyttning på arbetsplatsen är därför möjlig. Detta är praktiskt om ni t.ex. vill servera dryck i konferensrummet.

Vad krävs det för inkopplingar?

Juicebaren ansluts bara till eluttaget. Något till-/utlopp för vatten behövs inte då alla drycker levereras drickfärdiga.

Hur många förpackningar får plats i juicebaren?

Juicebaren kan hålla tre förpackningar med kyld dryck samtidigt. I underskåpet får det plats för ytterligare sju förpackningar. På så sätt riskerar ni inte att stå utan dryck.

Hur många olika smaker har ni?

För närvarande har vi två olika juicer och tre smoothies. Vi utvecklar hela tiden vårt produktsortiment med nya smaker, alltid med ekologi i fokus. Vi är lyhörda mot våra kunder. Har ni några önskemål på nya smaker så tveka inte att höra av er med förslag!

Innehåller era juicer och smoothies socker?

Våra produkter är uteslutande gjorda på frukt. Frukt innehåller en naturlig sockerart som heter fruktos som kommer tillsammans med vitaminer, mineraler och fibrer. Då fruktos är en icke bearbetad sockerart blir sockerintaget betydligt mindre än vid intag av livsmedel med bearbetat socker, såsom choklad och läsk etc. Frukt innehåller som regel heller inte natrium eller mättat fett. Mer information om näringsinnehåll finner ni på varje produktförpackning. 

Använder ni koncentrat?

Våra juicer och smoothies är helt naturliga och inte gjorda på koncentrat. Vi tillsätter heller inget vatten, konserveringsmedel eller andra tillsatser. Detta betyder att våra juicer och smoothies består av 100% frukt – inget annat!

Vad är skillnaden på färskpressad juice och koncentratjuice?

I koncentratjuice har vatten tagits bort för att underlätta transport. Samma mängd vätska som tagits bort tillsätts innan distribution. Denna process påverkar inte bara smaken negativt utan medför också att många viktiga vitaminer och mineraler försvinner.
Färskpressad juice, benämns ofta som NFC -juice (not from concentrate). 
Denna juice har pressats färsk och varken vatten, konserveringsmedel eller andra tillsatser har lagts till eller tagits bort. Juicen får därför en helt annan och karaktär och smak – som om den pressats hemma!

För att ta bort eventuellt oönskade bakterier och förlänga hållbarheten, samtidigt som alla vitaminer och näringsämnen bevaras, har juicen genomgått en lätt och skonsam värmebehandling.

Är alla era produkter ekologiska?

Vår ambition är att samtliga av våra produkter ska vara ekologiska. Vad gäller ekologiska apelsiner så är de oftast av en sort (navelapelsin) som används som konsumentfrukt eller ”bordsfrukt”. Problemet med denna apelsinsort är att den innehåller mycket skalolja vilket gör den olämplig att pressa, då juicen blir besk. Vi hoppas dock på bättre tillgång på alternativa ekologiska apelsinsorter framöver.
Om en ekologisk apelsinjuice är helt avgörande för er kan vi i nuläget erbjuda en juice av mycket hög kvalitet, ”delvis gjord på koncentrat” pressad på ekologiska apelsiner. Vänligen kontakta kundtjänst för mer information.

Vad händer efter beställning?

När du hyr en Juicebar av oss kommer vår personal ut och installerar Juicebaren, vid överenskommen tidpunkt. Vid installation går vi även igenom Juicebarens grundläggande funktioner samt hur ni enkelt själv byter dryck. Det är en fördel om någon på arbetsplatsen kan fungera som kontaktperson. 
Vid första besöket fyller vi även på med ett gratis startpaket innehållande muggar, lock, sugrör och servetter, så att er nya Juicebar är redo att tas i bruk!

Hur ofta levererar ni dryck?

Våra juicer och smoothies körs ut och bärs upp till kund 2 – 4 gånger i månaden. Leverans sker baserat på konsumtion, enligt ett schema vi kommit överens om. Kan ni inte vara på plats vid tidpunkten för leverans ber vi er meddela oss senast 24 timmar innan, för nytt leveransbesked.
Skulle någon dryck ta slut ber vi er kontakta vår kundtjänst för leverans följande dag (gäller beställningar innan kl. 14).

Hur säkerställer ni hygienen?

Då vi arbetar med livsmedel är hygien hösta prioritet. Vid varje leverans ser vi därför över Juicebaren så den är ren och fräsch och rengör den vid behov. I våra BIB -förpackningar sitter slang och koppling ihop. Detta innebär att alla vitala delar byts ut varje gång en ny förpackning installeras. På så sätt säkerställs högsta hygien och Juicebaren blir som ny vid varje byte. Vid varje besök tar vi även med oss eventuellt tomt emballage.

Vad är det för hållbarhet på era produkter?

Våra juicer och smoothies är förpackade med en modern teknik som gör hållbarheten i oöppnat skick lång, utan att smak eller vitaminer går förlorade. Exakt bäst före datum står på varje paket.
I öppnat skick (förvarade i Juicebaren) håller våra juicer 28 dagar och smoothies 14 dagar.

Levererar ni i vårt område?

Vi levererar för närvarande i Malmö med omnejd. Vänligen kontakta vår kundtjänst för att se om vi kan erbjuda leverans i ert område.

Kan man korttidshyra en juicebar?

Vi kommer inom kort att erbjuda uthyrning av juicebarer för en kortare period som t.ex. under ett event eller en konferens. Kontakta vår kundtjänst för mer information.

Kan vi pausa våra leveranser?

Javisst, det går utmärkt att göra en paus i ert abonnemang. Kontakta bara kundtjänst så hjälper de er.

Kan man beställa engångsmuggar?

Ja. Kontakta vår kundtjänst så hjälper de dig.
Vid varje leverans fyller vi på med biologiskt nedbrytbara muggar, lock, sugrör och servetter. Dessa produkter är bekväma att ha till hands vid t.ex. möten och konferenser etc.  

Hur fungerar er nöjd kund-garanti?

Vi strävar efter att ge er som kund bästa möjliga upplevelse, både vad gäller drycker och service. Med vår nöjd kund-garanti kan ni känna er trygga. Skulle ni mot förmodan inte var 100% nöjda så ersätter vi er med en ny produkt eller full kreditering.

Värva en kund!

Våra kunder är nöjda med vår service och uppskattar våra goda och naturliga drycker.

Känner ni till en arbetsplats som kan vara intresserad av att ha en egen Juicebar får ni gärna meddela oss. 

Att bli rekommenderad som leverantör är något vi värdesätter högt, då detta är ett bevis på att vårt arbete och engagemang är uppskattat!

Som tack för hjälpen skickar vi er vardera ett paket med 6 stycken eleganta smoothie-muggar från Saga Form (gäller rek. som leder till beställning).