Om oss

”Vi ska leverera färska juicer & smoothies till arbetsplatser, serverade från en Juicebar”

FILOSOFI

Vår verksamhet började med en ambition om att kunna erbjuda ett gott och hälsosamt alternativ till de traditionella drycker som idag erbjuds på de flesta arbetsplatser.
Hur många gånger har man inte suttit i fikarummet och varit sugen på något annat än kaffe eller te och i de fall där det har funnits en fruktkorg har den varit utplockad eller frukterna övermogna. I många fall har detta resulterat i ett dyrt och tidsödande besök i cafeterian eller butiken.
Det måste finnas ett bättre och enklare sätt att få i sig frukt och vitaminer.. Tänk om man istället skulle haft tillgång till juice och smoothie direkt på arbetsplatsen?
Det var här idén föddes som så småningom ledde fram till bildandet av Juicekompaniet AB.

Bekvämt, enkelt och ekologiskt var de ledord som tjänsten skulle formas kring. Drygt ett år senare och många sena nätter har vår ambition blivit verklighet!

Resultatet är en Juicebar, med plats för tre olika ekologiska drycker, kombinerat med en väl genomtänkt logistiklösning. Allt ni som kund behöver göra är att beställa de juicer och smoothies som ni önskar, sedan tar vi hand om allt – från leveranser till rengöring och påfyllning.

Bekvämt, enkelt och ekologiskt!

 

JUICEBAREN

Idag levererar vi juicer och smoothies till företag i hela Malmö. Vår tjänst är uppskattad av såväl anställda som kunder då våra produkter smakar gott, piggar upp och är enkla att servera. Juicebaren ses som ett modernt inslag på arbetsplatsen som signalerar en hälsosam och hållbar profil. Allt fler företag och organisationer ser dessutom fördelarna med att kunna erbjuda ett nytt och spännande alternativ till kaffe och te på möten och konferenser.

Vi är ännu trogna vår filosofi och därför är ekologiska råvaror med hög kvalitet helt avgörande när vi tillverkar våra juicer och smoothies. Av denna anledning är alla våra produkter gjorda på 100% naturliga råvaror och fria från konserveringsmedel eller andra tillsatser. Vi har även valt bort koncentratjuicer med tillsatt vatten och fokuserar istället på färskpressade juicer (NFC) där fruktens kvalitet står i centrum.

 

En flytande fruktkorg

Att få i sig tillräckligt med färsk frukt och grönsaker är viktigt för vår hälsa och välmående. Ett fullspäckat schema och korta luncher kan göra det svårt att få i sig tillräckligt med frukt och grönt under arbetsdagen.

Ett glas färskpressad juice piggar upp och höjer koncentrationsförmågan, perfekt inför ett möte eller en presentation. På samma gång bidrar det till ett naturligt vitaminintag och att stärka kroppens eget immunförsvar.

En smoothie fungerar bra för att skapa balans och välbefinnande eller som ett extra energitillskott i slutet
av dagen. Den lite tjockare konsistensen ger en mättnadskänsla och en smoothie fungerar därför bra som ett mellanmål. 

 

 

Vi erbjuder en Juicebar och kontinuerlig leverans av juicer och smoothies direkt till er arbetsplats.
För att säkerställa en hög kvalitet genom hela leveranskedjan sker all utkörning med egen personal,
vilket även öppnar upp för en personlig kontakt med oss. Mellan leveranserna byter ni enkelt dryck själv.
Nya förpackningar finns enkelt tillhands i underskåpet till Juicebaren.
Vår tjänst är en avdragsgill personal och friskvårdsförmån som företaget får göra avdrag för i deklarationen.
Att erbjuda juice och smoothie på arbetsplatsen är därför en god investering både för företag och anställda.